FUNCTII LEGATE DE SECURITATEA SITEULUI

Accesul SSH poate fi utilizat in cazul in care e nevoie de rularea unor comenzi care nu sunt accesibile pe portul 80. Intrucat acest gen de situatii este destul de rar intalnit, accesul SSH pentru un cont poate fi activat doar temporar, la cerere.

SSL/TLS & SSL/TLS wizard. Acest grup de functii permite administrarea accesului securizat pe websiteul Dvs. Astfel, puteti instala certificate de securitate care sa protejeze intreg siteul sau anumite zone ale acestuia, aspect important atunci cand aveti un magazin online prin intermediul caruia sunt preluate date ale clientilor.

IP Blocker. Aceasta functie permite blocarea accesului la siteul Dvs a unor adrese IP individuale, grupuri de adrese IP sau clase de adrese, atat in format IPv4 cat si IPv6.

Hotlink protection: permite blocarea accesului unui site extern la resurse(de obicei grafice) apartinand siteului Dvs. Astfel, atunci cand aceasta protectie este activata, un site extern nu va mai putea incarca in continutul sau o imagine folosita pe contul dvs.

Leech protection. Permite limitarea accesului la foldere protejate prin parola. De exemplu, in cazul unui utilizator cu acces intr-o zona protejata a siteului dvs care a dat parola unor prieteni sau caruia i-a fost furata parola, activarea protectiei pentru folderul respectiv permite detectarea unor frecvente mai mari ale activitatii(ex: mai mult de n conectari pe ora cu suspendarea contului compromis).

ModSecurity reprezinta in acest moment cel mai popular WAF(Web Application Firewall) si se bazeaza pe un set de reguli aplicate in timp real traficului http astfel incat sa detecteze si sa blocheze incercarile de hacking si sa protejeze mai bine siteul Dvs in fata unor atacuri. Puteti activa/dezactiva aceasta protectie la nivel de domeniu sau de subdomeniu.

Securitate CPanel