FUNCTII PENTRU UTILIZATORI AVANSATI

Cron Jobs. Permite rularea periodica a unor comenzi pe siteul Dvs( de exemplu, atunci cand trebuie trimis un reminder sau trebuie sterse inregistrari dintr-o tabela de date). Intervalul de timp este configurabil de catre utilizator.

Track DNS. Permite verificarea zonei unui domeniu(inclusiv al dvs) astfel incat sa se poata vedea daca acesta este configurat corect.

Indexes este o functie folosita pentru determinarea modului in care continutul unui folder este vazut sau daca poate fi vazut de catre vizitatori(atunci cand nu aveti un fisier index.*).

Error pages permite personalizarea paginilor de eroare afisate pe siteul Dvs.

Apache handlers. Destul de rar folosit, permite configurarea modului in care serverul apache va actiona in cazul unui anumit tip de fisier accesat de catre un vizitator pe site. Intrucat majoritatea situatiilor sunt deja definite este foarte putin probabil sa apelati la aceasta functionalitate.

MIME Types transmite browserului vizitatorului informatii despre modul in care trebuie procesate fisierele cu o anumita extensie(de exemplu .html sau .htm).

Virus Scanner permite scanarea anti virus/malware, partiala sau totala, a contului dumneavoatra.

Functii avansate cpanel