Traficul realizat pe siteul Dvs este, in cele mai multe cazuri, rezultatul fisierelor vizualizate de vizitatori si al indexarilor efectuate de catre robotii motoarelor de cautare.

Cotele de trafic alocate pachetelor de hosting sunt mai mult decat suficiente pentru 99% din siteuri iar in situatia in care, datorita unor campanii de promovare, exista cresteri semnificative dar fara caracter permanent putem aloca trafic suplimentar fara costuri aditionale pentru Dvs.

In cazul in care websiteul Dvs se bucura de succes si traficul depaseste constant cota alocata pachetului de hosting va punem la dispoztie variante flexibile si convenabile pentru un upgrade al contului.

Pentru a creste viteza de incarcare a paginii si a nu genera trafic suplimentar va recomandam optimizarea pentru web a imaginilor folosite pe site (astfel, fara pierderi semnificative de calitate, puteti folosi o imagine de 0,5M in locul uneia neprelucrate de 4M).

In CPanel aveti la dispozitie mai multe programe de analiza a logurilor de acces(AWStats, Analog, Webalizer). Va recomandam folosirea AWStats, program ce va permite sa vedeti o statistica a utilizatorilor care au accesat siteul Dvs defalcata pe zile, ore de acces, locatii si multe alte variabile.