Servicii SEO și optimizare site.

Aveți un site și vă doriți mai mulți vizitatori? Ați lansat online un nou produs sau serviciu? Doriți mai multe comenzi? Iată trei cifre: 90-90-5!

Mai mult de 90% din procesele de achiziție ale unui bun sau serviciu încep cu o căutare online, folosind o expresie sau anumite cuvinte cheie și afișând rezultatele în ordinea relevanței. Rezultatele de pe prima pagină primesc peste 90% din clickurile celor care caută iar pagina 2 primește aproximativ 5%.

Cum se ajunge pe pagina 1? Printr-o  optimizare a website-ului Dvs astfel încât acesta să devină mai vizibil( a se citi relevant) în căutări. Ce rezultă? Un număr mai mare de vizitatori sau potențiali clienți și implicit, o probabilitate mai mare de a primi noi comenzi și de a crește vânzările.

Cum vă putem noi ajuta? Foarte simplu, parcurgând, împreună cu Dvs, cele 5 etape esențiale: STRATEGIE  >> AUDIT >> OBIECTIVE >> MONITORIZARE >> EVALUARE & RAPORTARE

  • 1. STRATEGIE (15%)
  • 2. AUDIT (15%)
  • 3. OBIECTIVE (5%)
  • 4. IMPLEMENTARE ȘI MONITORIZARE (55%)
  • 5. EVALUARE ȘI RAPORTARE (10%)
  1. STRATEGIE. Analizăm împreună cu Dvs siteul actual și cuvintele cheie care vă interesează. Verificăm potențialul acestora, eventualii competitori, căutăm alternative cu potențial mai bun și construim împreună un set de cuvinte cheie care să reprezinte cât mai fidel afacerea sau siteul Dvs dar care să permită și valorificarea eficientă a traficului. Cu alte cuvinte, punem la punct strategia.
  2. AUDIT. Efectuăm un audit al siteului în raport cu strategia definită în etapa 1. Fiecare aspect, oricât de insignifiant pare la prima vedere, este verificat în raport cu cele mai noi standarde SEO. Nici un cuvânt nu este omis, nici o imagine nu rămâne neverificată, toate paginile sunt citite “cu lupa” și toate imperfecțiunile notate.
  3. OBIECTIVE. Fiindcă doriți rezultate cuantificabile, verificăm împreună cu Dvs situația în momentul 0: cât trafic primiți din motoarele de căutare și unde e poziționat siteul Dvs pe cuvintele cheie care vă interesează. Aceste măsurători vor permite mai târziu evaluarea rezultatelor. Stabilim împreună obiectivele SEO.
  4. IMPLEMENTARE ȘI MONITORIZARE. Implementăm modificările rezultate în urma auditului SEO și începem monitorizarea, cu raportarea săptămânală a progresului înregistrat. Ajustăm conținutul atunci când rezultatele monitorizării sugerează acest lucru.
  5. EVALUARE ȘI RAPORTARE. Evaluăm împreună rezultatele atunci când obiectivele SEO au fost atinse (de exemplu, două cuvinte cheie în Top 10 sau dublarea traficului organic în raport cu momentul 0)

Optimizarea unui site web astfel încât să ocupe poziții de top în rezultatele motoarelor de căutare este un proces de durată care poate suferi modificări de-a lungul timpului în funcție de modificările de activitate/strategie proprii sau ale competitorilor dumneavoastră.

Rezultatele nu se obțin peste noapte ci apar după cel puțin 2 luni de muncă, perioadă în care este foarte posibil ca siteul să aibă modificări majore, nu din punct de vedere al designului ci al conținutului. Deoarece se lucrează cu mai multe cuvinte cheie este necesar un proces de calibrare continuu, extins în timp și adaptat permanent la evoluția competitorilor dar și la cea a motoarelor de căutare.

În final, achiziționarea unui pachet de servicii SEO și optimizare site se va dovedi o investiție ușor de recuperat nu numai prin creșterea traficului dar și prin creșterea calității vizitatorilor.